Lustfyllt lärande med kunskapsfokus

På Tellusskolan får eleverna möjlighet att utveckla alla sina språk. Vi använder kreativa ämnen för att fördjupa lärandet inom skolans kärnämnen.

Våra engagerade lärare lockar fram elevernas nyfikenhet och lust att vilja lära sig mer. Detta sker bland annat i skolans Inspiratorium, ett kreativt nav i skolan. Här arbetar eleverna minst tre timmar varje vecka i funktionella lokaler med praktiska och estetiska ämnen som musik, drama, slöjd och skapande.

På Tellusskolan har vi ett tydligt kunskapsfokus kring grundskolans kärnämnen, som svenska och matematik. Vår målsättning är dessutom att alla barn ska behålla en lust att lära genom hela skoltiden. Med hjälp av de estetiska ämnenas uttrycksformer befästs kunskaperna på fler än ett sätt.

Så ställer du dig i kön

Tellusskolan Tibble
Klicka här för att ställa dig i kö för Tellusskolan Tibble.

integritetspolicyn

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy & Användarvillkor