Robinson Vårfru

Välkommen till oss på Robinson Vårfru, en liten skola mitt i Enköping med cirka 170 elever och 20 pedagoger i årskurserna 6 till 9.

På Robinson Vårfru vet vi att alla elever är olika och har olika behov, vi stöttar och utmanar elever för att alla ska utvecklas så långt som möjligt. Hos oss arbetar engagerade pedagoger nära elever för att skapa en trygg och stimulerande lärmiljö.

Vi är övertygade om att ett gott socialt klimat främjar alla elevers lärande och utveckling och därför lägger vi fokus på arbete kring att respektera varandra och våra olikheter. Vi skapar en lärande miljö med hjälp av engagerade pedagoger för att kunna stimulera och utmana lärande där lust, engagemang och meningsfullhet står i fokus under hela skoldagen.

Vår profil på Robinson märks till exempel genom:

  • Friluftsäventyr då vi utforskar naturen, lär oss nya färdigheter såsom att paddel eller vandra och övernatta på olika platser.
  • Upplevelsebaserat lärande i projekt där elever gräver skyttegravar i snö för att skapa förståelse för förutsättningarna under första världskriget.
  • Eleverna bjuder in till elevledda utvecklingssamtal
  • Vi arbetar med vår värdegrund, Robinsons rötter, i vårt bemötande i alla relationer, elever, personal på skolan och vårdnadshavare.

 

Här får du veta mer om hur det är att vara elev på Robinson Vårfru

Kontakt
Tullgatan 19
745 30 Enköping
E-post: varfru@robinson.nu

Rektor
Helena Petersson
helena.petersson@robinson.nu
070-351 24 76

Biträdande rektor
Sara Rosenblad
sara.rosenblad@robinson.nu
073-511 49 35

Skoladministratör
Maria Lundborg
maria.lundborg@robinson.nu
Tel: 073-510 95 61

Robinson Vårfru

Tullgatan 19, Enköping, Sverige

Se vägbeskrivning

Ansök till oss

Vad roligt att du är intresserad av Robinson! Här kan du ställa ditt barn i kö till Robinson Vårfru.

Skolvalet är viktigt. Eftersom vi har fritt skolval i Sverige betyder det att du kan välja den skola som passar bäst för ditt barn. När du ansöker hos oss ställs ditt barn i kö. Din köplats räknas från det datum då vi tar emot din ansökan.

Till ansökan