Lärande i och med naturen

På Robinson utgår vi från ett upplevelsebaserat lärande där lust, engagemang och meningsfullhet står i fokus under hela skoldagen. Undervisningen är ämnesintegrerad och bygger på lärande upplevelser. Många av våra upplevelser sker i samspel med naturen. När eleverna lär känna naturen ger vi förutsättningar för att skapa förståelse för hållbarhetsfrågor, som är en av vår tids största utmaningar både i Sverige och globalt. Vi tror att det man känner och tycker om vill man också vara rädd om.

Robinson driver fyra skolor i Enköping. Fanna, Husberg och Svedia med årskurser för förskoleklass till årskurs 5 och Vårfru är vår högstadieskola med årskurs 6-9. Höstterminen 2022 startar vi F-6-skola i Österåker, Robinson Explorer.

Alla känner alla på Robinsons skolor. Vi bygger tillsammans en miljö där vi respekterar varandra. Vi är övertygade om att ett gott socialt klimat främjar alla elevers lärande och utveckling.

Så ställer du dig i kön

Robinsons skolor i Enköping
Klicka här för att ställa dig i kö till någon av våra fyra skolor i Enköping.

Robinson Explorer
Klicka här för att ställa dig i kö till Robinson Explorer i Österåker.

integritetspolicyn

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy & Användarvillkor